onsdag 28 oktober 2009

"Är det verkligen en Schäfer?"

Ja, säger vi, en vit schäfer. Det är uppenbart att den inte är så vanlig, folk är väldigt nyfikna och frågar en massa. Men vi tycker faktiskt att han nu, efter ca en månad hos oss, börjar få sin form och tappa valputseendet. Väldigt fin har han blivit!

Vi börjar få lite rutin nu på morgnarna! Boss vet att när klockan ringer ska pappa upp och då är det dags att kissa. Allt mer sällan möts man av ett nerkissat köksgolv, vilket är väldigt skönt för oss och som även tyder på att han känner sig trygg på nätterna. Vår uppfattning är att han sover ganska ostört på nätterna och ofta ligger han kvar på samma ställe när man vaknar som när man somnar.

Allt väl just nu med andra ord!

Förresten så kunde vi inte hålla oss denna veckan, vi brukar ju mäta och väga honom på torsdagar men vi har tjuvat lite och gjort det redan idag denna veckan. Resultatet lyder;

50 cm, 16 kg

/Filip

3 kommentarer:

  1. Duktig vovve och duktiga föräldrar! =)

    SvaraRadera
  2. OK låter jättebra:)

    Nä jag vet när jag fick min första vita schäfer som nu då är 10 1/2 år,ingen visste nästan var det var,men nu när de börjar bli lite mer vanliga så stöter jag fortfarande på folk precis som ni,å de undrar vad det är för ras,eller om man säger till någon att man föder upp vita schäfrar så är det en mkt nyfiken reaktion att finns det,å vad fint med vita o.s.v ,så det är ju kul:)
    Boss blir nog en riktig snygging åsså:)

    SvaraRadera
  3. Boss är snygg redan nu! Dock har han en liten tuppkam på huvudet, ser jätteroligt ut. Så har han lite svarta pigment i just tuppkammen med, vet inte varför det är så. trodde han var smutsig o rufsig först men det ska tydligen vara så. Jättegulligt är det :P

    SvaraRadera