lördag 10 oktober 2009

Nutidens lediga lördagmorrnar...


...är sig inte lika. Minst sagt. Upp 6, ut i kylan med en nyvaken hund som hellre legat kvar i sin säng, för chockad för att somna om, Emma kommer hem, frukost, mata hund... PUST!
MEN, det känns helt okej. Till och med väldigt bra. Känns mer meningsfullt och när man dessutom har en hund som Boss här kan man inte annat än att bara va nöjd. Dessutom kommer man upp i tid och hinner göra nåt vettigt av dagen. Perfekt!

Gårdagen gick över all förväntan, Boss höll sig lugn nästan hela kvällen. Inte helt oväntat fick han enormt mycket energi framåt 6-7 tiden, men denna gång var han mer trotsig än annars och ville inte gå i koppel, inte komma när man kalla på honom och så vidare... Kanske är det så att han vill testa oss och våra gränser? Hur som helst sluta det med att vi krascha på soffan i en hög ca 1 timme senare och då var han tillbaka till sitt vanliga, lydiga och kramgoa jag. Märkligt.

Senare på kvällen kom Crille och Marielle på besök för att titta och busa lite, det var uppskattat! Han har verkligen inga problem med främlingar, han går fram lite försiktigt och nosar lite och kollar så allt är lugnt sen är han precis som vanligt. Och bäst av allt; inget hoppande och skällande! Enligt mig precis den inställningen en hund ska ha när det kommer folk både hemma och ute. Kort och gott en lyckad kväll! Boss verkar trivas precis lika bra med mig och Emma oavsett om vi är med båda eller bara en av oss. Skönt!

/Filip

3 kommentarer:

  1. låter jättetrevligt, och ja han kommer absolut att testa era gränser;) det gör de alltid de små buuusarna.....hi hi...men det låter ju som han är jätteduktig,ni har lyckats bra på kort tid:)

    SvaraRadera
  2. hahaha.. "Dessutom kommer man upp i tid och hinner göra nåt vettigt av dagen. Perfekt!"

    du börjar verkligen bli gammal Filip :)

    SvaraRadera
  3. Med vettig menar jag spela tvspel, Christian.

    SvaraRadera