måndag 2 november 2009

Tjohoo

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN! Boss har kissat inne typ 2 gånger på 4 dygn! Helt fantastiskt skönt är det. Han sover numera hela nätterna och går till ytterdörren när han behöver gå ut. Dessutom behöver han inte alls gå ut lika ofta längre, 6-7 gånger på ett dygn räcker fint!

Något som vi inte ropar äntligen åt är tandlossning. Hatar tandlossning.
Boss är emellanåt ett monster, förstår honom dock men jobbigt för oss. Han sover iallafall mer än vanligt och då är han rätt älskvärd.
Får se hur lång tid detta håller i sig. Försökte kolla igår om han tappat någon tand än men jag är osäker, har sett blod på leksaker vid två tillfällen nu så kanske. Dock är minst 3 av framtänderna väldigt lösa. Känns väldigt obehagligt att leka med honom pga detta. Uhää.
Stackars, stackars Boss...

1 kommentar:

  1. Duktigt:)

    Jo det är lite sisådär me tandlossningen;)
    håll bara kåll på att inte det sitter kvar en gammal tand framför de nya som kommer,alla brukar lossna fint själv å vi har aldrig hört om någon valp som fått problem:)
    Var inte orolig om det sitter kvar någon framför de nya några dar eller så om den gamla är lös det är ju normalt men så inte den sitter kvar så du ser att den nya växer snett å den gamla sitter hårt kvar o.s.v
    Krama lillkillen från mig:)

    SvaraRadera