söndag 8 november 2009

Helgen

Godkväll allihopa!
Boss har varit jätteduktig hela helgen, stolt över honom.
Igår åkte vi ner till Sibbarp och gick på stranden. Boss tyckte detta var enormt kul och sprang direkt rakt ner i vattnet utan att tänka sig för. Han såg lite chockad ut när han stod där med halva kroppen under vattnet. Sen blev det en hel del lek på stranden som han verkade uppskatta mycket. Dock blev han kall efter ett tag så vi åkte hem och duschade honom för att sedan bädda ner honom i sängen med ett täcke. Helt slut var han.
Bilresan gick även bättre denna dag. På vägen dit spydde han inte en enda gång, och det var ändå en väldigt jobbig väg med mycket rondeller och kurvor. På hemvägen spydde han dock 2 gånger. Men i det stora hela var det mycket bättre. Han verkade inte alls tycka att det var lika jobbigt och bilen var inte så läskig längre.
Hoppas bara hans illamående går över snart.
Idag hade vi tänkt åka bort till Pildammsparken för att låta honom leka av sig men jag tyckte att han redan varit så duktig och klarat av så mycket i helgen att han fick vila upp sig idag. Pappa och Filip gick istället bort till kullarna och lekte med Bossen.
Annars har det varit en bra helg, inte så ofta mamma och pappa är nere. Boss verkar gilla dom också. :)
Bilder från helgen kommer förhoppningsvis senare ikväll!

Förövrigt har vi börjat blanda in lite vanlig kost i Boss mat. Några gånger i veckan byter vi ut ett av målen till rent kött eller något annat. Vet inte om det är bra att blanda så, man Boss verkar funka bra på det. Får se hur vi gör i framtiden.
Anna-karin kanske har några bra råd att ge?

5 kommentarer:

  1. rått kött är ju alltid bra att ge men se bara till att han får rätt mineral/vitamin tillskott de måltiderna,kalken är ju viktig,vad ger ni för kött?
    Om det är nötfärs så se till att den går ut nästa dag så inte det är någon som är preparerad.

    SvaraRadera
  2. Ah, tack för tipsen. Håller på att läser på lite nu. Vill ju inte göra något som jag inte är 100% säker på så att något blir fel.
    Men vi ska nog försöka blanda iallafall.
    Vet du någon sida eller så där man får veta lite mer exakta mått och näringsinnehåll? Tycker det är svårt att veta.

    SvaraRadera
  3. Har ni vart inne på www.jipotimas.se?
    Ja det är mkt svårt så allt ska bli rätt men till t.e.x 500g kött ska det vara 2,5ml råaäggskal för att balansera fosforet i köttet med kalk,äggskalen ska krossas till pulver för bästa upptaghet,ge hellre förmkt äggskal än förlite,du kan inte överdosera det,äggskalen ska vara rengjorda ifrån vita rester m.m.skölj dem t.e.x när du tagit ut gulan å gett.t.e.x hunden å lägg dem på tork för senare krossning.

    Sedan ska ju endel vitaminer mineraler till,men man kan köpa B.A.R.F boken på www.jipotimas.se å jag tycker den är jättebra:)

    SvaraRadera
  4. Annars så vet jag att Annmarie Hammarlund tror jag hon heter,hennes pulvervitaminer som är mkt omtyckta om man ska blanda eget finns att köpa på www.haromi.se

    SvaraRadera
  5. Okej, tack för tipsen, ska genast kolla upp detta!

    SvaraRadera