lördag 5 december 2009

Moviestar

Här kommer två filmer på Boss när han visar upp sina färdigheter. Detta är egentligen grejer som han kunnat se han var 13-14 veckor men vi har inte tänkt på att spela in det förens nu.
Inte helt perfekta filmer, Boss fick lite rampfeber, men iallafall.
Han kan övningarna utan godis också, tänkte bara förstärka lite i filmen.
Glömde även ta med "puss", det som ju är så gulligt. Nästa gång...
Nästa steg är att lära honom rulla runt, krypa osv.



4 kommentarer:

  1. Aww så söt & duktig han är =D

    SvaraRadera
  2. jätteduktig:)så kul att se honom i rörelse,så fin han är:)
    Var försiktig när du ska lära honom krypa,det är en påfrestande rörelse för lederna,men en kortis går säkert bra:)
    Han var så duktig på sök,sedan kan ni gå vidare på söket om ni vill å lära honom att markera godiset med tassen innan han får ta den å få ett varsågod eller att han markerar och ni tar upp den å ger honom,är så kul att man hela tiden kan bygga vidare på olika övningar:)

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket!
    Han är jätteduktig på sök. Detta var kanske inget vidare bra exempel på detta. Ska lägga upp ett klippa när vi lagt ett spår ute istället. Så svårt med begränsat utrymme innan. Då får man inte med hur han verkligen använder nosen för att leta. Men men..
    Givetvis ska vi bara lära honom krypa korta sträckor och inte använda oss vidare utav det. Mest för att han ska få lära sig nya saker. Han kan ju redan det mesta nu ;) Han är ju så extremt lättlärd och tycker det är kul att lära sig nya saker, då får man ju utnyttja det!
    Tacksam för fler tips på saker att lära in. Ska lära honom gå fot snart. Fast han går oftast fot automatiskt eller iallafall väldigt bra i kopplet. Nästan chockad för vi har aldrig ens behöva tänka på koppelbiten, det satt direkt!

    SvaraRadera
  4. det är ju kanon att koppeldelen satt direkt:)
    många som brukar ha problem med det.
    Ja vad kul att du tycker han är lättlärd,många som tycker de är det som sagt:)
    Lite tips på tricks:

    vinka,städa saker i t.e.x en papperskorg,apport eller hämta eller vad man väljer.sick sack mellan benen är kul tycker jag när man går framåt å hunden går mellan varje steg,gräv med tassen,bocka med huvudet,var är svansen,pang ligg död,high five,m.m. finns säkert mkt att hitta på internet,kanske kan leta efter hundkonster eller trick

    SvaraRadera